Blidholm Trading

Vårdförbundet

Vårdförbundet med sina 110.000 medlemmar har givit oss i uppdrag att ta fram bland annat en analog, vattentät klocka. Eftersom hygien är särskilt viktigt i vården kan klockan tas ur sitt siliconfodral och tvättas. Fodralet är infärgat i Vårdförbundets pms-färg och urtavlan är försedd med tryckt logo. Sveriges sjuksköterskor och annan personal använder den dagligen, kanske har du sett den?
   I Vårdförbundets visioner ingår nyckelordet ”Omtanke”. Tuben med antibakteriell, oparfymerad gel är ett sätt att omsätta visionen i praktiken. Tuberna delas bland annat ut på Vårdförbundets årliga deltagande vid Almedalen, och har blivit en populär gåva, med tanke på dagens elaka bakterier.

Fidoo, Finest Dog Products of Sweden

Den här necessären är designad av Catherine Blidholm för det egna varumärket Fidoo. Ett elegant sätt att förvara hundens (eller dina egna) schampon, borstar och kammar. Vill du se hela Fidoo-kollektionen, gå gärna in på hemsidan Fidoo.se

SKTF

För fackförbundet SKTF fick vi i uppdrag att ta fram något nytt, roligt och användbart. Vi föreslog den här kabelsnurran för mobil/ipad/iphone, som håller reda på alla sladdar. Produkten skapar dialog, eftersom många undrar och frågar – vad är det för något? På så sätt har den blivit en kommunikationsöppnare för SKTF:s ambassadörer och valda medlemmar över hela Sverige.

Sveriges Radio P3 / Mammas Nya Kille

För Sveriges Radio P3:s humorprogram ”Mammas nya kille” har vi tagit fram ett laptopfodral i neoprenliknande skumgummimaterial, som digitaltryckts ”all over”. Det ger stort obsvärde och lång användbarhet, för relativt liten kostnad. Fodralet säljs även i SR:s egen webbshop.

Vårdförbundet

Exklusiva metallpennor med gravyr är en perfekt gåva till internationella gäster och vid studieresor till systerorganisationer i andra länder. Pennan är lätt att ta med och har patroner som går att byta ut nästan varthelst du är i världen. Med hög kvalitet och genomarbetat utseende är det en gåva som inte glöms bort.

Ticket

För resebyrån Ticket har vi producerat slipsar och scarves i siden med tryckt mönster i design av Therese Jonsson och BVD. De bärs av all personal i Tickets butiker över hela Sverige. Den röda färgen harmonierar med Tickets nya grafiska profil och är en viktig pusselbit i varumärkeskommunikationen.

Kruuse/Albano

Vi tillverkar hundkragen som säljs till veterinärer och djursjukhus i Europa. I Sverige säljs den bland annat på regiondjursjukhuset Albano. Kragen, i slitstarkt och mjukt material, är till för nyopererade hundar som skydd för att de inte ska komma åt sårområdet.
   Produkten har givit stor respons och hjälper djuren att må bättre under läkningsperioden, som kan vara lång. Den klassiska plasttratten är kanske på utgående?

SVT Bolibompa

Sveriges Televisions mest kända barn- program syns nu också på T-shirts och nyckelband. Tröjorna i glada färger har Bolibompa-logon i åtta färger tryckt stort på bröstet. Nyckelbandet i Bolibompadesign är inte bara snyggt och roligt utan också väldigt användbart, med säkerhetsfäste och snabbfäste. Det har blivit populärt hos både vuxna och barn, som använder det i skolan och på jobbet.

Sveriges Radio P3 / P3 Guld

Ett ungt radioprogram behöver tuffa kläder. För Sveriges Radios P3 Guld har vi gjort dessa munkjackor med häftiga guldtryck. Tröjorna bärs bland annat av personalen på P3 Gulds årliga gala, samt delas ut som priser. Tröjorna är väldigt omtyckta och har hög kvalitet, så de kommer säkert att synas på stan och i radiohusets korridorer en lång tid framöver.

Svenska Kennelklubben

För SKK, Svenska Kennelklubben, hundägarnas riksorganisation har vi tagit fram ett helt koncept med olika väskor, necessärer, midjeväska, trolley, ryggsäck med mera. Allt i läcker grön- och svartrutig design som känns väl igen – på stan, på flygplatsen, på promenaden – och ger identitet för SKK-medlemmar som skapar tillfälle att talas vid på ett naturligt sätt. Konceptet är gjort för att passa den aktive hundägaren, men passar även för alldeles vanliga människor.